• Dormitoare : 3
The Art Of Living

Boxlite

Boxlite – stabilește noi standarde în clasa caselor mobile. Atât la interior cât și la exterior, îmbină perfect utilul cu plăcutul.  Exteriorul ce iese în evidentă prin simplitate și interiorul cu spații minimale dar totodată încăpătoare cu suprafețe vitrate generoase ce te aduc mai aproape de natură.

Modulul BoxLite stă la baza caselor modulare din gama Classic Line. Creat pentru a putea fi asamblat în diferite variante de organizare a spațiilor interioare, în funcție de nevoile personale. O construcție robustă, simplă, cu un design contemporan. Eficientă energetic, materialele de ultimă generație, rezistente la intemperii, ce poate fi mutată oricând, fără a necesita demontarea.

BoxLite – Minimalist și simplu, oferind în același timp tot confortul necesar. Economic, ergonomic, eficient sunt caracteristicile de bază ale modulului BoxLite.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Proiect complet pentru autorizatia de construire si constructie. DTAC

Boxlite este un modul cu o suprafață utilă între 15.5 mp și 32mp, care aduce tot confortul necesar într-un spațiu minimalist. Ca toate casele VVR și acesta poate fi amplasat în orice zonă geografică și datorită eficienței energetice ridicată poate fi folosit și ca locuința permanentă nu doar sezonieră.

Puteți alege dintr-o gamă variată de materiale și accesorii pentru exterior sau și mai simplu puteți alege un nivel de echipare adaptat nevoilor voastre. De la Pin termotrat la lambriu din lemn natural, îmbinat cu măiestrie, fără urme vizibile de montaj și tratat astfel încât să te bucuri de naturalețe timp îndelungat, în culori de tine alese, până la texturi și materiale moderne.

Daca iti place acest proiect, sau daca te inspira dar vrei sa-l personalizam contacteaza-ne.

Acest proiect este cu titlu informativ si poate fi modificat la cerere.