• Dormitoare :
The Art Of Living

Randare 3D

Pentru noi este foarte important sa va oferim cele mai bune servicii incepand de la consultanta, proiectare si asistenta pe parcursul desfasurarii proiectului pana la finalizarea acestuia. Totodata dorim sa va oferim de la bun inceut o vedere de ansamblu a proiectului inca din faze incipiente si ne folosim de tehnicile de randare pentru a avea un studiu eficient asupra pozitie constructiei pe teren in conditii de timp rale.

Randarile 3D statice sunt un instrument foarte influent în prezentările de design arhitectural. Proiectam.ro poate transforma planurile in modele 3D, care trebuie doar să fie în formă, culoare, textură, decorate și puse în context. În al doilea rând, prin randarea 3D se pot produce mai multe vizualizări ale aceluiași obiect.

O clădire poate fi vizualizata din toate unghiurile în orice mediu. De exemplu, o casa poate fi pusa pe malul apei, într-o pădure, intr-o aglomerare urbana, în timpul zilei sau noaptea. În al treilea rând, modelarea 3D moderna și redarea software permite crearea de elemente cu un nivel de detaliu fotorealist, cu o mulțime de efecte vizuale pentru a spori experiența. În cele din urmă, randarea 3D este folosita pentru a vizualiza lucruri care nu există încă, transformând proiecte de hârtie în construcții realiste superbe.

Continua sa descoperi serviciile noastre