• Dormitoare :
The Art Of Living

Proiectare Arhitectura

Proiectul de arhitectura

Este documentatia care concretizeaza forma, dimensiunile, elementele decorative si functionale precum si caracteristicile constructive ale unui obiect arhitectural.

Echipa proiectam.ro este formata din arhitecti, proiectanti, ingineri si designeri. Pana sa ajungem la forma finala a proiectului, sunt diverse etape pe care le consideram importante si le tratam cu maxima responsabilitate, astfel incat sa putem obtine ceea ce va doriti cu adevarat. Pentru asta, noi plecam de la ideea ca orice constructie fie ea civila sau industriala trebuie sa aiba cateva caracteristici fara de care va fi doar o alta constructie.

Pentru noi cel mai important este sa realizam proiecte arhitecturale, care sa transforme spatiul, lumina, culorile si formele intr-o adevarata opera de arta si care sa transmita caldura, siguranta si care sa fie exact ceea ce va doriti. Casa este locul in care trebuie sa ne deconectam de stresul cotidian, trebuie sa fie acel loc in care te intorci cu drag si te incarci cu energie si pentru asta lucram impreuna cu voi, astfel incat sa fim siguri ca proiectul final este acest loc mult visat.

Mediul inconjurator

Natura este prima noastra casa. Prin urmare orice constructie trebuie sa fie in stransa legatura cu natura. Arhitectul are rolul de a face tranzitia de la natura la casa si invers, de a specula avantajele oferite de amplasament si de a transforma eventualele dezavantaje intr-o oportunitate de a crea ceva special. Metodele de control al mediului luate în considerare aici sunt doar aspectele practice ale planificarii. Amplasarea si forma cladirilor in raport cu amplasamentele lor, distributia spatiilor in interiorul cladirilor si alte dispozitive de planificare sunt elemente fundamentale in estetica arhitecturii.

Continua sa descoperi serviciile noastre