• Dormitoare : 3
The Art Of Living

Modular 70

Modular 70 – Fiind locuință permanentă, ne-am asigurat că eficiența energetică este la cel mai înalt nivel, oferind mai mult decât confortul necesar. Am eliminat punțile termice, ventilăm corect încăperile și folosim doar materiale de calitate, certificate. Casele VVR sunt case cu consum redus de energie.

Recuperatorul de căldură – Sistemul elimină din încăpere aerul care este contaminat cu microparticule de praf, fum, mirosuri neplăcute. În același timp asigură admisia de aer proaspăt și curat din exterior. Totodată fluxul de aer admis și evacuat trece prin canale diferite și nu se amesteca. Consumul mediu estimat este de 10W/h.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Proiect complet pentru autorizatia de construire si constructie. DTAC

Modular 70 este o casa modulara pe structura din lemn masiv, de tip sandwich @VVRST, cu o suprafață utilă de aproximativ 70 mp, care aduce tot confortul necesar într-un spațiu minimalist. Ca toate casele VVR și acesta poate fi amplasat în orice zonă geografică și datorită eficienței energetice ridicată poate fi folosit și ca locuința permanentă nu doar sezonieră.

Puteți alege dintr-o gamă variată de materiale și accesorii pentru exterior. De la Pin termotrat la lambriu din lemn natural, îmbinat cu măiestrie, fără urme vizibile de montaj și tratat astfel încât să te bucuri de naturalețe timp îndelungat, în culori de tine alese, până la texturi și materiale moderne.

Daca iti place acest proiect, sau daca te inspira dar vrei sa-l personalizam contacteaza-ne.

Acest proiect este cu titlu informativ si poate fi modificat la cerere.